Vergaderlocatie

Koffie, vergader- en buffetlokaties in De Rijp

De vergaderlocatie Alkmaar waar u echt een keer geweest moet zijn ! In combinatie met de vele mogelijkheden die het dorp biedt aan activiteiten maakt uw keuze voor deze ruimte er een om weer voor terug te komen !

Raadhuis De Rijp ANNO 1630.

Deze A-locatie in het oude centrum van De Rijp biedt een aantal ruimten voor uw vergadering, presentatie en besloten receptie. U zult zich wanen in de rijke sfeer van de 16-de eeuw waarin het dorp zijn glorie verkreeg. Een rijke en prachtige plek nabij de oude buurtjes en de Grote Kerk.

Website: www.raadhuisderijp.nl

raadhuis de rijp ontvangst


Raadhuis Graft anno 1613.

Deze A-locatie in het oude centrum van Graft (slechts 2 km van De Rijp gelegen) biedt een knusse raadszaal voor uw vergadering, presentatie en besloten receptie. U zult zich ook hier wanen in de rijke sfeer van de 16-de eeuw. Dit raadhuis stamt uit 1613 en is gebouwd in opdracht van toenmalig Stadhouder Prins Maurits. Een prachtige plek nabij Camping en Tuinderij Welgelegen, Zerkenvloer Graft en het Kleinste Snoepwinkeltje van Bram en Aagie te Graft.

Website: www.raadhuisgraft.nl

Raadhuis Graft vergaderen

 


Museum Het Houten Huis

Zowel- in als buiten in de tuin van het museum ontvangen wij graag uw groep met een bakje koffie of thee en een zoete heerlijkheid. U kunt hier niet vergaderen maar wel een prachtige rondvaart maken naar bijvoorbeeld Fort Spijkerboor of Eiland De Woude. In combinatie met de vergaderlocaties hierboven een prima aanvulling !

Voor de lunchmogelijkheden klik hier.

Museum Houten Huis De Rijp